Din kurv

List of products by brand Panasonic

Panasonic varmepumper har nogle af markedes højeste virkningsgrader (SCOP), som fx sommerens tilbud på en alt-i-en løsning: Tank med pumpe, styring og cirkulationspumpe mm samt udedel.

Panasonic Luft til luft er den billigste måde at få fx sommerhusets varmeregning reduceret. Her gælder det også at COP-værdien skal være så høj så mulig og dermed mest energieffektiv.Typisk kan man spare >50% ifht. el-varmeradiatorer. De bedste mærker kan producere varme selvom udetemperaturen er ÷25°C udenfor.

Vælg den rette luft til luft varmepumpe til dit hjem

vores sortiment indgår der flere forskellige modeller, som passer til forskellige typer af boliger. Nedenfor finder du hele vores udvalg med en hurtigt sammenfatning af hver produkt. Klik gerne for at læse mere om det respektive produkt eller kontakt os, så vi kan hjælpe dig med at vælge den rette luft til luft varmepumpe til dit hjem.

Bedre indeklima

Vores Nanoe-G-luftrensningssystem opfanger støv, pollen og ubehagelig lugt og bidrager til et bedre indeklima med renere luft.

Særligt tilpasset det nordiske klima

Vores varmepumper er særligt tilpasset det nordiske klima og giver et behageligt indeklima med pålidelig opvarmning selv i de kolde vintermåneder.

Lav pris og store besparelser

Afhængig af årsforbrug og planløsning på dit hus kan du spare op til 10.000 kr. om året, hvis du investerer i en luft til luft varmepumpe. På blot nogle få år har pumpen med andre ord tjent sig selv hjem igen.

Kan bruges som aircondition

Du behøver ikke nødvendigvis eller kun at bruge vores luft til luft varmepumper til at opvarme din bolig. Pumpen kan enkelt og let forvandles til aircondition på varme sommerdage.

Affugter

Pumpen fungerer som en glimrende affugter ved høj luftfugtighed som f.eks. i en kælder, hvor der som oftest findes fugtige områder.